Κρέσπο: «Δεν ξέρω τι δουλειές έχει στη Ρωσία ο πρόεδρος, μάλλον έχει το όπλο για ασφάλεια»
Μετά τον Χιμένεθ και ο Κρέσπο μίλησε στο Cadena Ser για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και αναφέρθηκε και στο θέμα του όπλου
Μπορεί να μην γίνονται πολλές δηλώσεις στην Ελλάδα αλλά πλέον τα όσα έγιναν στην Τούμπα έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο και το Cadena Ser μετά την επικοινωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ είχε και με τον Ανχελ Κρέσπο.
«Εχουμε συνηθίσει πλέον να παίζουμε περισσότερο στα γραφεία παρά στο γήπεδο. Δεν είχα παρατηρήσει το όπλο. Δεν ξέρω τι δουλειές έχει στην Ρωσία ο πρόεδρος. Φαντάζομαι ωστόσο πως θα το έχει για την προσωπική του ασφάλεια. Σε προσωπικό επίπεδο ο πρόεδρος είναι ένας ήρεμος άνθρωπος», είπε ο Κρέσπο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη