Κονέ: Αθλιότητες του Σαββίδη!

Κονέ: Αθλιότητες του Σαββίδη!

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο Παναγιώτης Κονέ έκανε λόγο για «αθλιότητες», αναφερόμενος στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και στις απειλές του προς τον διαιτητή Κομίνη

Κονέ: Αθλιότητες του Σαββίδη!
Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε μέσα στο γήπεδο, με τον Κομίνη να αποφασίζει τη διακοπή του με το σκορ στο 1-0.
 
Το γκολ του Βαρέλα στο 89' προκάλεσε την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο, και μάλιστα με όπλο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, που ετοιμάζει φάκελο καταγγελίας σε UEFA, FIFA και ΕΠΟ. Παράλληλα, το πρωτάθλημα είναι στον «αέρα», με τη διακοπή να είναι στις σκέψεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Στα όσα συνέβησαν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο μέσος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, κάνοντας λόγο για «αθλιότητες».

Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ: 

«Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, έδωσε οφσάιντ, τσαντίστηκε ο Βιεϊρίνια, μετά μπήκε ο κ. Σαββίδης μέσα, απείλησε τον διαιτητή, δεν ξέρω αν το έκανε με το όπλο του. Δεν γίνεται να βγούμε μετά, να παίξεις τι; Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, εμείς ήρθαμε να παίξουμε και τελείωσε λίγο περίεργα το ματς.

Ο κ. Κομίνης μας είπε «θα πάρω την απόφασή μου έξω». Ποιος ο λόγος να βγούμε έξω για να μας πει εκεί την απόφασή του. Ήταν λίγο περίεργα.

Έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ό,τι συμβαίνει στο εξωτερικό είναι άλλη κουβέντα. Αν μιλήσω σαν φίλαθλος δεν πιστεύω πως έπρεπε να κατέβει ο Σαββίδης στο γήπεδο, αυτά είναι, σε εισαγωγικά, αθλιότητες. Έπρεπε το παιχνίδι να κριθεί στο γήπεδο. Τώρα πολλά λέγονται, πολλά γράφονται…

Αγωνιστικά η ΑΕΚ έδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, το δείξαμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου νικήσαμε με παίκτη λιγότερο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω αν θα κατάφερναν να αντέξουν την πίεση του πρωταθλήματος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης