Με Φορτούνη-Μάριν και αλλαγές ο Ολυμπιακός

Με Φορτούνη-Μάριν και αλλαγές ο Ολυμπιακός

Αρκετές νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά, με τον Όσκαρ Γκαρθία να ετοιμάζει πλάνο με τους Φορτούνη-Μάριν στο αρχικό σχήμα. 

Με Φορτούνη-Μάριν και αλλαγές ο Ολυμπιακός
Άλλος… Ολυμπιακός με Πλατανιά. 

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται βελτίωση άμεσα και όπως έχει φανεί εδώ και λίγα 24ωρα (και κακά τα ψέματα αναμενόταν βάσει κοινής λογικής) θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Όσκαρ Γκαρθία. 

Ο Καταλανός τεχνικός σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πλατανιά (11/03, 15:00) σε αρκετούς παίκτες που στα τελευταία ματς δεν ήταν στα βασικά του πλάνα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι Κώστας Φορτούνης-Μάρκο Μάριν, που είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στα περιβόλια. Παράλληλα, οι Παπέ Σισέ, Λεονάρντο Κούτρης, Γκιγιόμ Ζιλέ που δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία ματς, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν κόντρα στον Πλατανιά. 

Παράλληλα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, προετοιμάζοντας την ομάδα του για το παιχνίδι της Κυριακής έχει ρίξει το βάρος τα τελευταία 24ωρα στου Ρέντη στο επιθετικό κομμάτι και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και στο καλύτερο «τάισμα» του φορ. Του Καρίμ Ανσαριφάρντ δηλαδή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης