Οδεύει προς αναβολή η αναμέτρηση Λαμία-Παναθηναϊκός

Οδεύει προς αναβολή η αναμέτρηση Λαμία-Παναθηναϊκός

Η συνεχής χιονόπτωση στη Λαμία καθιστά δύσκολη τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου - Αυτή την ώρα οι επαφές με την ΕΠΟ για τη μεταφορά του αγώνας για μετά τις γιορτές

Άλλαξαν τα δεδομένα και πλέον είναι μεγάλο το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό. 

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι αρκετά επιβαρυμένη από την χιονόπτωση η οποία συνεχίζεται στη Λαμία και μάλιστα σε περισσότερο έντονο ρυθμό. 

Οι υπεύθυνοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους ότι ο αγωνιστικός χώρος με το χιόνι επάνω του θα κρύβει κινδύνους για την ακεραιότητα των παικτών τις επόμενες ώρες. 

Μάλιστα, αυτή την ώρα υπάρχει συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων και των δύο ομάδων για να συμφωνήσουν στην αναβολή του ματς, και σήμερα αλλά και για αύριο και τη μεταφορά του σε ημερομηνία μετά τις γιορτές που θα καθοριστεί από την ΕΠΟ.
Πηγή:www.sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

betshop01

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, το ενδιαφέρον, εστιάζεται, πλέον, στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας καθώς και στο Copa Libertadores της Λατινικής Αμερικής. Στα σουηδικά πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας, καθώς και το φινλανδικό, υπάρχουν ευκαιρίες για να μας στείλουν στο ταμείο, αν παίξουμε με λογική, αλλά και έμπνευση