Σλοβενία-Σκωτία 2-2: Ισοπαλία-«δώρο» για την Ελλάδα (βίντεο)
Οι Σλοβένοι αν και αδιάφοροι και παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο, πήραν την ισοπαλία από τους Σκωτσέζους και η Εθνική είναι αγκαλιά με το εισιτήριο για τα μπαράζ
Πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών ομίλων του Μουντιάλ 2019, η Εθνική ομάδα ήθελε να την ευνοήσουν τα αποτελέσματα σε ένα από τα τρία ματς: Σλοβενία-Σκωτία, Ουαλία-Ιρλανδία, Ουκρανία-Κροατία
.
Μόνο που η όποια αγωνία ολοκληρώθηκε με το τέλος του πρώτου αγώνα Σλοβενία-Σκωτία, όπου οι δύο ομάδες μετά από φοβερή μάχη έμειναν στο 2-2 και πλέον η Εθνική εφόσον κερδίσει το Γιβραλτάρ ακόμη και με… μισό μηδέν θα είναι στις 8 ομάδες που θα διεκδικήσουν τα 4 τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν στο32’ με το Γκρίφιθς, οι Σλοβένοι ισοφάρισαν στο 52’ με τον Μπέζιακ κι ο ίδιος παίκτης στο 72’ έκανε το 2-1! Η Σκωτία έδειχνε να μην το πιστεύει, αλλά στο 88’ ο Σνόντγκρας ισοφάρισε σε 2-2 και στο 89’ ο Όμπλακ έκανε την επέμβαση του αγώνα όταν ο Μέβλιγια έκανε την προβολή και παραλίγο να πετύχει το αυτογκόλ!
Κλείσιμο
Τελευταία φάση του αγώνα στο 95’ με τον Όμπλακ και πάλι να μπλοκάρει την κεφαλιά του Σνόντγκρας!