Σλοβενία-Σκωτία 2-2: Ισοπαλία-«δώρο» για την Ελλάδα (βίντεο)

Σλοβενία-Σκωτία 2-2: Ισοπαλία-«δώρο» για την Ελλάδα (βίντεο)

Οι Σλοβένοι αν και αδιάφοροι και παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο, πήραν την ισοπαλία από τους Σκωτσέζους και η Εθνική είναι αγκαλιά με το εισιτήριο για τα μπαράζ

Σλοβενία-Σκωτία 2-2: Ισοπαλία-«δώρο» για την Ελλάδα (βίντεο)
Πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών ομίλων του Μουντιάλ 2019, η Εθνική ομάδα ήθελε να την ευνοήσουν τα αποτελέσματα σε ένα από τα τρία ματς: Σλοβενία-Σκωτία, Ουαλία-Ιρλανδία, Ουκρανία-Κροατία.

Μόνο που η όποια αγωνία ολοκληρώθηκε με το τέλος του πρώτου αγώνα Σλοβενία-Σκωτία, όπου οι δύο ομάδες μετά από φοβερή μάχη έμειναν στο 2-2 και πλέον η Εθνική εφόσον κερδίσει το Γιβραλτάρ ακόμη και με… μισό μηδέν θα είναι στις 8 ομάδες που θα διεκδικήσουν τα 4 τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν στο32’ με το Γκρίφιθς, οι Σλοβένοι ισοφάρισαν στο 52’ με τον Μπέζιακ κι ο ίδιος παίκτης στο 72’ έκανε το 2-1! Η Σκωτία έδειχνε να μην το πιστεύει, αλλά στο 88’ ο Σνόντγκρας ισοφάρισε σε 2-2 και στο 89’ ο Όμπλακ έκανε την επέμβαση του αγώνα όταν ο Μέβλιγια έκανε την προβολή και παραλίγο να πετύχει το αυτογκόλ!

Τελευταία φάση του αγώνα στο 95’ με τον Όμπλακ και πάλι να μπλοκάρει την κεφαλιά του Σνόντγκρας!
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης