Νικολάου: «Αντιμετώπισα Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν, που τους είχα στο FIFA»
Την απόδοσή του κόντρα σε παίκτες κορυφαίου επιπέδου, τους οποίους τους είχε στο μάνατζερ της FIFA θεωρεί σημαντικότερο γεγονός ο Δημήτρης Νικολάου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γιουβέντους
Ο νεαρός σέντερ μπακ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως έκανε ότι μπορούσε και πως η ομάδα συνεχίζει την πορεία της, πως αισθάνθηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση και όχι άγχος που θα αγωνιζόταν ως βασικός και πως αποτελεί τιμή η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν.
Αναλυτικά: «Έπαιξα απέναντι σε παίκτες υψηλού επιπέδου. Προσπάθησα, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και συνεχίζουμε. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα παίξω ένιωσα χαρά, ούτε άγχος, ούτε τίποτα. Το περίμενα από μικρός, καθώς ήταν ένα όνειρο. Έπαιζα με τους Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς στο FIFA και τώρα τους είχα αντίπαλους».
Είναι κίνητρο η μεταγραφή του Ρέτσου, αλλά ο καθένας χαράζει την πορεία του. Δεν προσπαθούμε να αντιγράψουμε τον Παναγιώτη, ο οποίος αξίζει εκεί που βρίσκεται».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.