Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια

Ο λόγος της ξαφνικής παρουσίας Αντρέ Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη και τα δεδομένα της μεταγραφής του Πορτογάλου άσου, που φέρεται έτοιμος να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις του

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρίσκεται, εδώ και λίγες ώρες, στη Θεσσαλονίκη. Αυτό από μόνο του συνιστά «είδηση», ειδικά σε μια περίοδο που το θέμα της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα των «ασπρόμαυρων».

Ο λόγος της ξαφνικής παρουσίας του 31χρονου Πορτογάλου χαφ στη Θεσσαλονίκη, έχει να κάνει με την απόφασή του να εξεταστεί από τον Γιώργο Κούτρα, Αναπληρωτή Καθηγητή Φυσικοθεραπείας, τον οποίο έχει «τυφλή εμπιστοσύνη», από την εποχή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση της υγείας του, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ο Βιεϊρίνια υπέστη ένα διάστρεμμα, σε μία σύγκρουση με τον Ντράξλερ, κατά την διάρκεια της προπόνησης και μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε από τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Κλείσιμο
Όμως, είναι ανοικτό και το θέμα της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές, μετά το τελευταίο ραντεβού του Λούμπος Μίχελ με τον Πολ Κουτσολιάκο, φάνηκε να έχουν μια μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Ο μάνατζερ του Βιεϊρίνια απαίτησε 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά αυτό που προκύπτει, πλέον, από το περιβάλλον του, είναι μια διάθεση να ρίξει κι άλλο τις οικονομικές απαιτήσεις του περιμένοντας την αντιπρόταση του «Δικεφάλου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης