Τα... χατίρια του Παναθηναϊκού!

Τα... χατίρια του Παναθηναϊκού!

Οι «πράσινοι» ψάχνουν (τουλάχιστον) τέσσερις αποκλεισμούς ισχυρών και ήδη 13 ζευγάρια είναι ανοιχτά για να δώσουν την θέση τους στον... Παναθηναϊκό

Τα... χατίρια του Παναθηναϊκού!
Πέρσι το καλοκαίρι είχε βρεθεί ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Αλλά περίμενε σαφώς λιγότερους αποκλεισμούς και παρέμεινε στους ισχυρούς για την κλήρωση του 4ου προκριματικού. Το γεγονός όμως ότι δεν πήρε ούτε μία νίκη στον όμιλο του Europa League, ίσως του στοιχίσει. Ισως πάλι όχι εάν δούμε τι έγινε στα πρώτα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού.

Σας είχαμε γράψει αναλυτικά την προηγούμενη εβδομάδα τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός (εκτός φυσικά από την δική του πρόκριση) για να μπει στους ισχυρούς. Τότε δεν φαινόταν πολύ πιθανό το σενάριο. Οι «πράσινοι» ψάχνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τέσσερις αποκλεισμούς για να μπουν στους ισχυρούς και να έχουν μια πιο βατή κλήρωση ώστε να ξαναμπούν στους ομίλους του Europa League.

Λέμε τουλάχιστον τέσσερις γιατί υπάρχουν και τα ζευγάρια του Champions League που εάν υπάρξουν εκπλήξεις (που λογικά θα υπάρξουν) θα... βρεθούν στους ισχυρούς του Europa League.

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι αρκετοί ισχυροί από το Europa League έβαλαν... δύσκολα για την ρεβάνς και αν μη τι άλλο αυξάνει τις πιθανότητες για τον Παναθηναϊκό, υπάρχει και το Champions League εκεί όπου επίσης αρκετοί ισχυροί τα έκαναν μαντάρα! Η Λουντογκόρετς για παράδειγμα δύσκολα θα περάσει την Χάποελ Μπερ Σεβά ενώ υπάρχουν ακόμα έξι ζευγάρια που παραμένουν στο 50-50 μετά το πρώτο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε πως ήδη με τους Βούλγαρους σχεδόν... αποκλεισμένους ο Παναθηναϊκός θα ψάχνει πέντε αποκλεισμούς από το Europa και την Τετάρτη θα γνωρίζει ακριβώς πόση... τύχη θα χρειαστεί την Πέμπτη για να μπει στους ισχυρούς.

Υπάρχουν και τα καλά νέα. Γιατί στο Europa 13 ισχυροί έχουν ανοιχτές ρεβάνς. Κάποιες μάλιστα πολύ δύσκολα θα μπορέσουν ν' ανατρέψουν την κατάσταση (Σπάρτα, Αϊντχόφεν) ενώ κάποια άλλα ζευγάρια παραμένουν στο 50-50.


www.gazzetta.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης