Μπεν: «Θα παλέψω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Μπεν: «Θα παλέψω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου στο Βελιγράδι νιώθει την εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού και του Χάσι και δηλώνει αποφασισμένος να μείνει στην ομάδα και να τους δικαιώσει

Μπεν: «Θα παλέψω να μείνω στον Ολυμπιακό»
Νιώθει πως είναι η ώρα του και θέλει να δικαιώσει όσους τον έχουν εμπιστευτεί. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος μετά τη σπουδαία εμφάνισή του και τα δύο γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν (1-3) δηλώνει στην κάμερα της Nova αποφασισμένος να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα και να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

«Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν ένα καλό ή εκπληκτικό γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να σκοράρω. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε εδώ. Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νίκη και που σκόραρα τα δυο πρώτα μου γκολ στο Champions League», τόνισε ο 28χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε με νόημα:

«Ήμουν άτυχος με τους τραυματισμούς. Τώρα γύρισα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα με πιστεύει, ο προπονητής με πιστεύει και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Έτσι προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, όπως κάθε φορά. Τώρα θα παλέψω να μείνω στην ομάδα και να σκοράρω πολλά γκολ». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης