Σφαιρόπουλος: «Να τραγουδά ο κόσμος για τους παίκτες»!

Σφαιρόπουλος: «Να τραγουδά ο κόσμος για τους παίκτες»!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν από σήμερα το βράδυ στον τελικό

Σφαιρόπουλος: «Να τραγουδά ο κόσμος για τους παίκτες»!
Πάνω απ’ όλα η ομάδα και οι παίκτες του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί μέσα του να αισθανόταν απολύτως δικαιολογημένα τεράστια ικανοποίηση για την αναγνώριση του κόσμου που τραγουδούσε το όνομα του, αλλά «έδειξε» με τα λεγόμενα του πως πρωταγωνιστές στο νέο θρίαμβο ήταν οι παίκτες του.

Αρχικά, ο προπονητής των Πειραιωτών είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν σημαντικό το ότι δεν πανικοβληθήκαμε, όταν η ΤΣΣΚΑ έκανε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Ήταν κρίσιμα τα δύο τρίποντα στο φινάλε του πρώτου μέρους, που κράτησαν τη διαφορά στους επτά πόντους. Αν και ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, μείναμε κοντά στην ΤΣΣΚΑ, αλλά έστειλαν και πάλι τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Στην τέταρτη περίοδο τους κρατήσαμε χαμηλά, βάλαμε μεγάλα τρίποντα και όταν πήραμε το προβάδισμα, είχαμε αποκτήσει το καθαρό μυαλό, για να παίξουμε έξυπνα και να ελέγξουμε τον αγώνα. Ήταν μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Είπα στους παίκτες να πανηγυρίσουν μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο και στη συνέχεια να συγκεντρωθούν στον τελικό. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Η ομάδα είναι ομάδα, μένει μαζί, νικά μαζί και χάνει μαζί. Δεν έχω πρόβλημα αν ένας παίκτης σκοράρει το ένα βράδυ και κάποιος άλλος σκοράρει σε άλλο παιχνίδι. Οι 14 πόντοι της ΤΣΣΚΑ στην τέταρτη περίοδο ήταν ομαδική δουλειά. Έχουμε έναν κορμό, με εμπειρία από τέτοιους αγώνες».

Κλείσιμο
Όσον αφορά το γεγονός πως ο κόσμος τραγούδησε το όνομά του: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο που τραγούδησε το όνομά μου, αλλά προτιμώ να το κάνει για τους παίκτες και όχι για εμένα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης