Μάντσεστερ Σίτι: Οι κανόνες του Πεπ Γκουαρδιόλα για το… σεξ

Μάντσεστερ Σίτι: Οι κανόνες του Πεπ Γκουαρδιόλα για το… σεξ

Ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Σεβίλλη από την Σιτι, αποκάλυψε ότι ο Καταλανός τεχνικός απαγορεύει το σεξ μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να αποφεύγονται μυϊκοί τραυματισμοί

Μάντσεστερ Σίτι: Οι κανόνες του Πεπ Γκουαρδιόλα για το… σεξ
Ο Σαμίρ Νασρί ήταν ένα από τα θύματα της άφιξης του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Καταλανός τεχνικός αρχικά του απαγόρεψε να προπονείται με την πρώτη ομάδα λόγω των παραπανίσιων κιλών που είχε και στη συνέχεια τον έστειλε δανεικό στη Σεβίλλη.

Στην La Liga ο Νασρί κάνει εξαιρετική σεζόν ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή «L’ Equipe du Soir» εντύπωση προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε για τους κανόνες που έχει θέσει ο Γκουαρδιόλα στην πρώην ομάδα του όσον αφορά το… σεξ!

Κλείσιμο
«Ο Γκουαρδιόλα άλλαξε πολλά πράγματα στην ομάδα και πέρα από τις διατροφικές αλλαγές, αλλά το πιο ‘τρελό’ είναι η οδηγία που έδωσε στους παίκτες σχετικά με το σεξ. Ακόμη κι αν υπάρχει ρεπό την άλλη μέρα ζήτησε να κάνουν σεξ πριν τα μεσάνυχτα κι αυτό για να έχουν καλό ύπνο», τόνισε ο Νασρί και πρόσθεσε: «Είπε στα παιδιά ότι αυτό είχε συμβουλέψει στον Μέσι κι από τότε δεν έχει πλέον μυϊκούς τραυματισμούς».

Όσον αφορά τη δική του «ιστορία» ο Νασρί τόνισε πως «ο Γκουαρδιόλα μου είπε από την αρχή και μου το είπε πολλές φορές ότι ήμουν χάλια και μάλιστα μία φορά με κλώτσησε και στον πισινό. Όταν επέστρεψα το καλοκαίρι είχα 4 κιλά παραπάνω και για τον Γκουαρδιόλα αυτό είναι ανεπίτρεπτο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης