Έβερτον: Έδωσε 200.000 λίρες για τον 5χρονο οπαδό της Σάντερλαντ!

Έβερτον: Έδωσε 200.000 λίρες για τον 5χρονο οπαδό της Σάντερλαντ!

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η Έβερτον, που έδωσε 200.000 λίρες στην οικογένεια του 5χρονου Μπράντλεϊ Λόουερι που παλεύει με τον καρκίνο

Έβερτον: Έδωσε 200.000 λίρες για τον 5χρονο οπαδό της Σάντερλαντ!
Είναι από τις στιγμές που όσο δυνατός κι αν είσαι λυγίζεις… Λυγίζεις μπροστά στην τεράστια δύναμη που βγάζει ένα 5χρονο παιδί, παλεύοντας να νικήσει τον καρκίνο, αλλά και στο μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έπεσε το βράδυ της Δευτέρας στο «Στάδιο του Φωτός» του Σάντερλαντ, το οποίο πραγματικά έδωσε… φως.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων Ζερμέν Ντεφόε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας από το χέρι τον 5χρονο Μπράντλει Λόουρι, ο οποίος από το 2013 δίνει τη μάχη με τον καρκίνο και πλέον απαιτούνται 700.000 για την επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί.
Κλείσιμο



Ο Μπράντλεϊ υποστηρίζει τις «μαύρες γάτες» και ήταν όνειρο του να βρεθεί στο γήπεδο, όπου γνώρισε την αποθέωση με τους οπαδούς της Σάντερλαντ, αλλά και αυτούς της Έβερτον στο 5ο λεπτό να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.



Κι αν η χαρά και το χαμόγελο του Μπράντλεϊ δεν μπορούν να συγκριθούν με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου, αυτό που έκανε η διοίκηση της Έβερτον μετά το τέλος του αγώνα, πραγματικά συγκλόνισε.



Η διοίκηση των «ζαχαρωτών» ανακοίνωσε ότι προσφέρει 200.000 λίρες για την θεραπεία του Μπράντλεϊ, προσκαλώντας μάλιστα αυτόν και την οικογένεια του στον αγώνα του Β’ γύρου.

Τεράστιο respect!
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης