Ματαιώθηκε η συνάντηση των τεσσάρων λόγω ΑΕΚ

Ματαιώθηκε η συνάντηση των τεσσάρων λόγω ΑΕΚ

Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων ξαφνικά ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ποδοσφαίρου – Η ΕΠΣ Ηρακλείου ματαίωσε την εκδήλωση αφήνοντας αιχμές

Ματαιώθηκε η συνάντηση των τεσσάρων λόγω ΑΕΚ
Αν και ανακοινώθηκε πριν από δύο ημέρες με τις σχετικές τυμπανοκρουσίες, τελικά σήμερα ματαιώθηκε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

Ο λόγος για την περίφημη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Ιουλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, ωστόσο σήμερα η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί με την ΕΠΣ Ηρακλείου να ανακοινώνει πως η συνάντηση ματαιώνεται.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: 
«Με θλίψη και δυσάρεστα συναισθήματα η ΕΠΣ Ηρακλείου έλαβε σήμερα επιστολή από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία ενημερώνει ότι ο γενικός διευθυντής της κ. Αλέξης Δέδες δεν θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιουλίου συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δυστυχώς υπαναχώρησε στις αρχικές της θέσεις καθώς ο κ. Δέδες ήταν το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου για τα διαδικαστικά της συνάντησης. Μάλιστα ο κ. Δέδες είχε προτείνει ως ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή 17 Ιουλίου και πάνω σε αυτό το πλαίσιο είχαν συμφωνήσει και οι υπόλοιπες ΠΑΕ για να γίνει η συνάντηση στο Ηράκλειο. 

Κλείσιμο
Δυστυχώς, μετά την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αλλά και όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια που καταβάλαμε για να βρεθεί μια λύσης κοινής αποδοχής και συναίνεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ως ΕΠΣΗ θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όμως «…για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης