Με νίκη θρίλερ (68-66) απάντησε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Με νίκη θρίλερ (68-66) απάντησε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Διαμαντίδη προηγήθηκε 66-65 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά σε νεκρό χρόνο ο Σπανούλης χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με απίστευτο τρίποντο

Με νίκη θρίλερ (68-66) απάντησε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα (προηγήθηκε με 7-2) και διατήρησε σε όλη την πρώτη περίοδο το προβάδισμα.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε, προσπέρασε για πρώτη φορά με 16-17 και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός πόντου χάρις σε ένα τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου.

Κλείσιμο
Στην 3η περίοδο ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 40-39, αλλά ήταν το τελευταίο του προβάδισμα με τους ερυθρόλευκους να ξεφεύγουν με 44-50 και τον Παππά να μειώνει σε 46-50 στο τέλος.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr


Το pregame του 2ου τελικού
Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα το βράδυ της Πέμπτης από το ΣΕΦ επικρατώντας με 83-81 του Ολυμπιακού, έχει πλέον το πάνω χέρι στην σειρά των τελικών της Basket League και στο σημερινό δεύτερο αγώνα (19:30, Novasports) στο ΟΑΚΑ θέλει να βάλει τις βάσεις για να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Μοναδική απουσία για τον Αργύρη Πεδουλάκη, αυτή του εγχειρισμένου Βλάντο Γιάνκοβιτς καθώς ο νεαρός Παπαγιάννης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αφού Πρίντεζης και Λοτζέσκι μετά τις προσωπικές τους περιπέτειες (ο πρώτος έχασε τον πατέρα του, ο δεύτερος πέρασε λαχτάρα με το ατύχημα του γιου του) προπονήθηκαν κανονικά κι ο Σφαιρόπουλος τους υπολογίζει.

Αυτό το ραντεβού πράσινων και ερυθρόλευκων, πέρα από τη δεδομένη σημασία που έχει στη μάχη του τίτλου, μπορεί να έχει και ιστορική σημασία. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει το 2-0 και κατακτήσει τον τίτλο στον τρίτο τελικό (26/5 στο ΣΕΦ), τότε ο σημερινός θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας του Δημήτρη Διαμαντίδη, η τελευταία παράσταση του στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης