«Serial killer» ο Ράμσεϊ: Χθες σκόραρε, σήμερα πέθανε ο Άλαν Ρίκμαν!

«Serial killer» ο Ράμσεϊ: Χθες σκόραρε, σήμερα πέθανε ο Άλαν Ρίκμαν!

Σαν σενάριο βγαλμένο από «διεστραμμένη» φαντασία, ο άσος της Άρσεναλ πέτυχε γκολ και μια ακόμα διασημότητα άφησε την τελευταία της πνοή!

«Serial killer» ο Ράμσεϊ: Χθες σκόραρε, σήμερα πέθανε ο Άλαν Ρίκμαν!
Γράφαμε πριν από μερικές ημέρες, με αφορμή το θάνατο του Ντέιβιντ Μπάουι, για την «κατάρα» του άσου της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος, όποτε σκοράρει, «σκοτώνει» και κάποιον διάσημο...

Τα παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά: Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, αλλά και, όπως προείπαμε, ο Ντέιβιντ Μπάουι, πολύ πρόσφατα, «έφυγαν» από τη ζωή, σε ημερομηνίες ελάχιστα πριν ή ελάχιστα μετά από κάποιο γκολ του άσου της λονδρέζικης ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Χθες το βράδυ, λοιπόν, όσο και αν καταντάει πλέον... απίστευτο και μοιάζει να κινείται στη σφαίρα κάποιας διεστραμμένης φαντασίας, η Άρσεναλ αντιμετώπιζε σε αγώνα εκτός έδρας, για την Premier League, τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Κλείσιμο
Το τελικό 3-3 «σφράγισε» την εικόνα ενός πραγματικά καταπληκτικού ματς, όμως η... είδηση κρύβεται αλλού: όπως ίσως θα έχετε ήδη υποψιαστεί, ο Ράμσεϊ ήταν μεταξύ των σκόρερ της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε το γκολ, με το οποίο η Άρσεναλ ισοφάρισε σε 1-1 το αρχικό προβάδισμα των γηπεδούχων.

Τι ήταν να το κάνει; Σήμερα, πιο γρήγορα ίσως από κάθε άλλη φορά, η «κατάρα» ξαναχτύπησε: όπως έγινε γνωστό, τον δημοφιλή Βρετανό ηθοποιό Άλαν Ρίκμαν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 69 ετών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης