Πήγε Νέα Σμύρνη και Λεωφόρο ο Σκίμπε

Πήγε Νέα Σμύρνη και Λεωφόρο ο Σκίμπε

Μετά το Καραϊσκάκη ο Μίχαελ Σκίμπε βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και την Κυριακή στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει από κοντά τους Έλληνες παίκτες

Πήγε Νέα Σμύρνη και Λεωφόρο ο Σκίμπε
Δύο αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος επέλεξε να παρακολουθήσει αυτό το σαββατοκύριακο ο Μίχαελ Σκίμπε. 

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου είδε το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ και την Κυριακή πήγε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να δει τον Παναθηναϊκό με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Υπενθυμίζεται ότι μεσοβδόμαδα ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας παρακολούθησε από κοντά και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Πρόθεση του Γερμανού τεχνικού είναι να γνωρίσει καλύτερα το ελληνικό πρωτάθλημα, τις ομάδες και τους παίκτες, ώστε να μπορέσει στο μέλλον να κάνει πιο εύστοχες επιλογές στην αποστολή με φόντο τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Ρωσία.

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης