Ο Ρομέλου Λουκάκου πουλάει το σπίτι του στο Μολενμπέκ επειδή φοβάται τους τρομοκράτες

Ο επιθετικός της Έβερτον και της Εθνικής του Βελγίου, δήλωσε ότι θέλει να πουλήσει «το γρηγορότερο δυνατόν» το σπίτι που έχει στην συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών - Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού η αποκάλυψη ότι η συνοικία αυτή αποτελεί το «προπύργιο των τζιχαντιστών στην Ευρώπη» έχει θορυβήσει τον 22χρονο ποδοσφαιριστή

Ο Βέλγος επιθετικός της Έβερτον, Ρομέλου Λουκάκου, που το Σάββατο σκόραρε δύο φορές στον αγώνα με την Άστον Βίλα, δήλωσε ότι θέλει να πουλήσει το συντομότερο δυνατόν το σπίτι που έχει στην συνοικία Μολενμπέκ του Βελγίου.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγόρασε το σπίτι του στο Μολενμπέκ πριν έξι χρόνια, αλλά, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, η συνοικία των Βρυξελλών χαρακτηρίστηκε «προπύργιο των τζιχαντιστών στην Ευρώπη», αφού από εκεί ξεκίνησαν οι τρομοκράτες της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η αστυνομία του Βελγίου πραγματοποίησε την Κυριακή συνολικά 24 εφόδους και προχώρησε σε 21 συλλήψεις υπόπτων με στόχο να εντοπίσει το τρομοκρατικό δίκτυο που φέρει την ευθύνη για τους 130 νεκρούς των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισιού και για να παρεμποδίσει οποιαδήποτε παρόμοια επίθεση στην χώρα.



Ο Λουκάκου δεν έκρυψε την ανησυχία του για την ασφάλεια της οικογένειάς του στο Μολενμπέκ και δήλωσε: «Ζω στο Μολενμπέκ, ζω εκεί όπου η αστυνομία έχει κάνει πολλές εφόδους. Έχω ένα διαμέρισμα εκεί εδώ και έξι χρόνια, είναι ωραία γειτονιά, είναι ήρεμα. Δεν είδα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Αλλά με αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι δύσκολα. Ήταν ένα σοκ γιατί η ασφάλεια βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Όλη η οικογένειά μου ζει εκεί. Ο αδελφός μου δεν ζει πια στις Βρυξέλλες, προφανώς θα προσπαθήσουμε να μετακομίσουμε το συντομότερο. Το μόνο που θέλει κανείς είναι να είναι η οικογένειά του ασφαλής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr