Βέλγιο: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Μολενμπέκ

Βέλγιο: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Μολενμπέκ

Ελεγχόμενες εκρήξεις από την αστυνομία κοντά στην έδρα της ΕΕ - Μασκοφόροι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία και έχουν περικυκλώσει ένα κτήριο έξω από το οποίο βρίσκονται δεκάδες άσπρα φορτηγάκια

Βέλγιο: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Μολενμπέκ
Νέα μεγάλη επιχείρηση της βελγικής αστυνομίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών. Σύμφωνα με ανταποκριτές της εφημερίδας Telegraph η αστυνομία έχει αποκλείσει την πρόσβαση στην Rue Delaunoy.

Μασκοφόροι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία και έχουν περικυκλώσει ένα κτήριο έξω από το οποίο βρίσκονται δεκάδες άσπρα φορτηγάκια.



Στο Μολενμπέκ μεγάλωσε ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι Αμπντέλ Χαμίντ Αμπαούμπ ενώ από την ίδια συνοικία φέρεται να ξεκίνησαν τρεις από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι. Το Σάββατο εξάλλου στην περιοχή συνελήφθησαν επτά ύποπτοι, μεταξύ των οποίων ο αδερφός, ο πατέρας και η νύφη του νεκρού βομβιστή του Παρισιού Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ.
Κλείσιμο

Αναταραχή επικρατεί όμως σε ολόκληρη την βελγική πρωτεύουσα, καθώς όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ, μια ομάδα της αστυνομίας, που συνοδευόταν από την μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών εθεάθη και στην περιοχή όπου βρίσκονται τα κτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 






Ένα ρομπότ της αστυνομίας εξέτασε ένα αυτοκίνητο, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος δημοσιογράφος μεταδίδει πως ακούστηκαν δύο «μικρές», πιθανώς ελεγχόμενες, εκρήξεις στο σημείο. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης