Αλαφούζος: «Θα γίνει το συλλαλητήριο στο μέλλον»

Αλαφούζος: «Θα γίνει το συλλαλητήριο στο μέλλον»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς αναφέρθηκαν στην αναβολή του συλλαλητηρίου της Τετάρτης και ξεκαθάρισαν πως θα γίνει άμεσα

Αλαφούζος: «Θα γίνει το συλλαλητήριο στο μέλλον»
«Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του σημερινού ΔΣ συζητήσαμε το θέμα του συλλαλητηρίου. Είχαμε συγκεκριμένες και πολλές πληροφορίες ότι πρόκειται να έχουμε προβοκάτσιες οι οποίες θα είχαν απρόβλεπτες συνέπειες και θα αμαύρωνε και τη διαδήλωση που θέλαμε να κάνουμε αλλά και τον Παναθηναϊκό. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης και θα την κάνουμε μόλις μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ασφάλεια και ηρεμία. Είναι και πρόσφατα τα επεισόδια που είχαμε το Σάββατο», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος στην κάμερα της NOVA.
 
Από την πλευρά του, ο Ηλίας Μιχαλαριάς, δήλωσε: «Είναι πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα που έχουμε πάρει σχετικά με τη συμμετοχή του συλλαλητηρίου, ωστόσο όπως είπε και ο πρόεδρος, οι πληροφορίες που έχουμε θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ σοβαρές και δεν μπορούμε να διακινδυνέψουμε το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεσμευόμαστε ωστόσο ότι το συλλαλητήριο αυτό θα γίνει σε σύντομη χρονική στιγμή και θα είναι απόλυτα οργανωμένο και θωρακισμένο έτσι ώστε να μην μπορέσει κανένας να το αμαυρώσει. Ο Παναθηναϊκός και όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενωμένη και δυνατή θα παραμείνει, ώστε να δώσει το ηχηρό της μήνυμα και στη πολιτεία και σε όλους εκείνους που θέλουν να βλάψουν τον Παναθηναϊκό μας».

Πηγή:
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης