Πάτησε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Πάτησε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την πρωινή προπόνηση στην Ελλάδα και πέταξαν για Μόναχο με το μυαλό στη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν

Πάτησε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός
Με ένα tweet, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους του και προειδοποίησε τους αντιπάλους του, ότι πάτησε στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την πρωινή τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, και πέταξαν στη συνέχεια για το Μόναχο.



Κλείσιμο
Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν εκ νέου, εντατικά, επάνω στο κομμάτι της τακτικής, τη σωστή αμυντική συμπεριφορά, καθώς και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.



Κανονικά γυμνάστηκε ο «Τσόρι», με την υπόλοιπη ομάδα. Θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Μποτία, συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης, με θεραπεία συνέχισε ο Πουλίδο. Μετά το τέλος του προγράμματος ο κ. Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για το Μόναχο. Αναλυτικά: Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Περισσότεροι από 5.500 φίλαθλοι στο Allianz Arena

Ηταν δεδομένο ότι θα γίνει χαμός. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο d/t. Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο δύσκολο ματς του Ολυμπιακού (όχι μόνο για φέτος αλλά σίγουρα την τελευταία δεκαετία και ίσως στην ιστορία του) οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» εξάντλησαν τα 5.500 κομμάτια.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση που ο Ολυμπιακός ζήτησε επιπλέον εισιτήρια από την Μπάγερν για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους αλλά η γερμανική ομάδα δεν έκανε δεκτό το αίτημα. Ειναι πολύ πιθανό όμως να υπάρχουν αρκετοί Ελληνες στο γήπεδο που θα βρήκαν εισιτήριο στην Γερμανία. Είχε γίνει με τη Ντόρτμουντ, είχε γίνει και με την Σάλκε.

Δεδομένα οι Ελληνες θα είναι περισσότεροι από 5.500 στην Allianz Arena το βράδυ της Τρίτης! Είναι τέτοια η τρέλα των φιλάθλων που θέλουν να δουν από κοντά τον Ολυμπιακό ως η ελληνική ομάδα που θα βρεθεί στην Γερμανία. Οι αρκετοί Ελληνες που ζουν στην Γερμανία ανυπομονούν κάθε φορά για μια ελληνική ομάδα να ταξιδέψει στην χώρα για να την δουν από κοντά.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα που είχαμε ζήσει στην Ντόρτμουντ που όταν προσγειωθήκαμε ο Βασίλης που δούλευε στο αεροδρόμιο μας ζήτησε εάν μπορούμε να του βρούμε εισιτήριο παρά το γεγονός ότι υποστήριζε τον Αρη και φυσικά είπε στην ομάδα αν μπορεί να νικήσει για να πάει χαρούμενος την επόμενη μέρα στην δουλειά του!

Φίλαθλοι όλων των ομάδων που ζουν στην Γερμανία θα υποστηρίζουν αύριο τον Ολυμπιακό. Εκτός του ότι υπάρχει η Θύρα 7 Μονάχου και θα έχει δυναμικό παρών αρκετοί Ελληνες ταξίδευαν το καλοκαίρι από την Γερμανία στο Ζέεφελντ (είναι περίπου 2,5 ώρες από το Μόναχο) όπου κάνει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για να δουν μια ελληνική ομάδα από κοντά. Και ήταν Ελληνες που υποστήριζαν όλες τις ομάδες...

Και φυσικά οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα οι οποίοι από την Κυριακή έχουν πάρει τα αεροπλάνα για Μόναχο μιας και ήταν οι τυχεροί που εξασφάλισαν εισιτήριο για το παιχνίδι με την Μπάγερν...



Τσουχτερό κρύο

Ηταν λογικό ότι θα συναντούσαν τέτοιες συνθήκες. Από τις υπέροχες μέρες στην Αθήνα οι παίκτες του Ολυμπιακού συνάντησαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στο Μόναχο. Για την ακρίβεια στο 0! Το καλό πάντως (γιατί την ώρα τουλάχιστον) είναι πως δεν βρέχει και δεν χιονίζει.

Ναι. Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο είναι πολύ πιθανό να χιονίσει το βράδυ της Τρίτης ή την Τετάρτη. Οι θερμοκρασίες φτάνουν και τους 3 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι αλλά το βράδυ πέφτει υπό το μηδέν. Τσουχτερό το κρύο αλλά τουλάχιστον δεν βρέχει ή δεν χιονίζει.


Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης