Γιατί δεν βοηθούν οι Κριστιάνο και Μπέιλ τη Ρεάλ

Γιατί δεν βοηθούν οι Κριστιάνο και Μπέιλ τη Ρεάλ

Το 4-0 από τη Μπαρτσελόνα είναι βαρύ, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης και το gazzetta.gr στέκεται στη μικρή συνεισφορά των Μπέιλ και Κριστιάνο...

Γιατί δεν βοηθούν οι Κριστιάνο και Μπέιλ τη Ρεάλ
Το 4-0 από τη Μπαρτσελόνα είναι βαρύ, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης και το gazzetta.gr στέκεται στην ελλιπή συνεισφορά των Μπέιλ και Κριστιάνο...

Ό,τι θέματα κι αν φημολογείται ότι έχει ο Πορτογάλος με τον Ράφα Μπενίτεθ, σίγουρα η φετινή δεν είναι η σεζόν του, ενώ για τον Ουαλό, τα προβλήματα τραυματισμών, τον έχουν περιορίσει στα μισά παιχνίδια πρωταθλήματος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μεταξύ τους, δεν είναι λίγες οι φορές που ο ισπανικός Τύπος έχει αναρωτηθεί για τις σχέσεις τους και τη συνεργασία τους στο χορτάρι από τη στιγμή που έχουν παρατηρηθεί στιγμές έντασης, διαφωνίας για τον τρόπο που ολοκληρώνονται οι επιθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και για τις μεταβιβάσεις που μπορεί να μην κάνει ο ένας στον άλλον τη σωστή στιγμή, βλέποντας... λίγο παραπάνω ο καθένας τον εαυτό του.

Φέτος, λοιπόν, η απόδοση και των δύο δεν έχει κινηθεί στα επίπεδα που θα ήθελε ο Ράφα Μπενίτεθ ώστε να ... γλιτώσει από αυτή την κατακραυγή και τα λευκά σημαιάκια παραίτησης που κουνούσαν οι οπαδοί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μετά το επιβλητικό πέρασμα της Μπαρτσελόνα στο πρώτο φετινό clasico με το τελικό 4-0.

Κλείσιμο
Θέμα... Μπενίτεθ ή θέμα δικό του;

Ο Κριστιάνο, δεν παίζει πλέον με το... άγχος και το κίνητρο της κατάληψης της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τη Ρεάλ Μαδρίτης και πέρα από την επίτευξη της τρομερής αυτής επίδοσης τη φετινή σεζόν, ίσως έχει βρεθεί περισσότερο στα φώτα της δημοσιότητας για την ταινία που κυκλοφόρησε παρά για τα όσα κάνει στο γήπεδο με τη Ρεάλ. Του φταίνε πολλά, φταίει και ο ίδιος που δεν προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα και ανάγκες της ομάδας, ίσως φταίει και η σχέση που του χρεώνουν με τον Ράφα Μπενίτεθ, με δημοσίευμα από την Ιταλία να κάνει λόγο για ξεκάθαρη ρήξη και σκέψεις του Πορτογάλου πως και οι δύο δεν χωρούν μαζί στη «βασίλισσα».

Διάβασε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης