Μεγάλη η πίεση για να αποχωρήσει ο Σεπ Μπλάτερ από την προεδρία της FIFA ασκούν οι χορηγοί
Η πίεση για να αποτελέσει παρελθόν από την προεδρία της FIFA ο Ζεπ Μπλάτερ μεγαλώνει. Και σε αυτή έχουν συμβάλει και οι χορηγοί της ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι εταιρείες που έχουν συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία για αρκετά χρόνια πιέζουν τον 79χρονο Ελβετό να παραιτηθεί.
Θεωρούν ότι καθημερινά η εικόνα και η φήμη της FIFA πλήττεται με αποτέλεσμα τα δεινά αυτά να επηρεάζουν και τη δική τους φήμη.
Μια παραίτηση του Μπλάτερ επισημαίνουν ότι θα ήταν η κίνηση που θα αντέστρεφε το κλίμα και θα επανέφερε την αξιοπιστία της ομοσπονδίας σε υψηλά επίπεδα.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ