Ανακοίνωσε Γκιμαράες ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Γκιμαράες ο Παναθηναϊκός

Επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι πλέον ο Ούγκο Γκιμαράες

Ανακοίνωσε Γκιμαράες ο Παναθηναϊκός
Το «πράσινο» ΤΑΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν σημαντικά σε μια βασική θέση της εξάδας, με τον 25χρονο να έχει εντυπωσιάσει την περυσινή περίοδο με τη φανέλα της Λαμίας. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Ο Παναθηναϊκός ΑΟ – ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου, Hugo De Leon Guimaraes (ημ. γεν. 4/7/90, 1.98), ο οποίος έφτασε σήμερα στη χώρα μας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Λουτσιάνα, και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του τριφυλλιού. 
Κλείσιμο

Ο νεοαποκτηθείς άσος, που πέρυσι ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στον ΓΣ Λαμίας, δήλωσε στο paovolleyball.gr: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαι ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά». 

Αναφορικά με το αν του άρεσε η ατμόσφαιρα της Κυψέλης, όταν ήρθε ως αντίπαλος, σχολίασε πως: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι μοναδικοί! Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι φοβερή και αυτό όχι μόνο αρέσει σε κάθε παίκτη, αλλά βοηθάει την ομάδα. Ανυπομονώ…». 

Για το παρελθόν που έχει το ‘τριφύλλι’ με τη… Βραζιλία, είπε πως: «Ναι, ναι το ξέρω. Έχει ιστορία ο Παναθηναϊκός με τους Βραζιλιάνους και μόνο που έχουν αγωνιστεί παίκτες, όπως ο Ντάντε, ο Μαρσελίνιο…»! 

Τέλος, υποσχέθηκε πως: «Να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και με σκληρή προπόνηση κάθε μέρα να βοηθήσω να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης