Παραμένει αφεντικό ο Κάλας στον Άρη

Παραμένει αφεντικό ο Κάλας στον Άρη

Ο Άλεξ Κάλας επικράτησε του Γιώργου Αρβανιτίδη στις εκλογές του Άρη και παραμένει αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Θα βασιστώ στην ενότητα», ανέφερε ο ομογενής επιχειρηματίας

Παραμένει αφεντικό ο Κάλας στον Άρη
Νικητής στις εκλογές του Άρη για το νέο αφεντικό στον σύλλογο αναδέιχθηκε ο Άλεξ Κάλας, παίρνοντας 67 ψήφους έναντι 44 της πρότασης του Γιώργου Αρβανιτίδη, ενώ στη διαδικασία, η οποία διήρκεσε περίπου εννέα ώρα και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, πήραν μέρος 116 μέλη του Ερασιτέχνη. Ο ομογενής επιχειρηματίας παραμένει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, στο οποίο βρίσκεται από τον χειμώνα. 

Τα αποτελέσματα της κάλπης: 
Κάλας 67 ψήφοι 
Αρβανιτίδης 44 ψήφοι 
4 άκυρα 
Κλείσιμο
1 λευκό 
σε σύνολο 116 μελών που ψήφισαν 

«Αυτό που προέχει είναι να βγει ο Άρης ενωμένος και αυτό θα προσπαθήσουμε. Από αύριο βάζουμε σε εφαρμογή το πλάνο μας και όλα θα συμβούν πολύ γρήγορα. Επαναλαμβάνω ότι η ιδέα είναι το 1% και η δουλειά που πρέπει να βάλουμε το υπόλοιπο 99%. Δεν είμαστε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ. Είμαστε Άρης και έχουμε δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο Κάλας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. 

Οπότε, αφού συνεχίζει το σχήμα Καλαϊτζίδη στην ομάδα, τότε αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία. Άλλωστε, έχει παραδεχθεί και ο 61χρονος προπονητής ότι τα έχει βρει με τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων». 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης