«Ξεκάθαρη πρόκληση κατά της Σερβίας»

«Ξεκάθαρη πρόκληση κατά της Σερβίας»

Ο Σέρβος δημοσιογράφος, Λάζαρ Γιοβάνοβιτς δίνει νέα διάσταση για τα επεισόδια στο στάδιο της Παρτιζάν παραθέτοντας στο Gazzetta.gr άγνωστες πτυχίες και στοιχεία της σερβικής πλευράς για τα θλιβερά γεγονότα. Οι αδερφοί Τσάκα, ο Πούτιν, η εκκλησία με τη σημαία και τα πολιτικά κίνητρα. Τι ισχυρίζεται για τους τραυματισμούς των Αλβανών διεθνών...

 «Ξεκάθαρη πρόκληση κατά της Σερβίας»
Ο Σέρβος δημοσιογράφος του ΤV Sport Klub και του presssonline.rs, Λάζαρ Γιοβάνοβιτς μεταφέρει στο Gazzetta.gr τα θλιβερά επεισόδια που έζησε εκ του σύνεγγυς στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016. O Λάζαρ Γιοβάνοβιτς κάνει λόγο για ξεκάθαρη πρόκληση από την πλευρά των Αλβανών, παραθέτει τα γεγονότα από την δική του σκοπιά μιλώντας για πολιτικά κίνητρα εις βάρος της χώρας του.

Επίσης σχολιάζει τις αναρτήσεις των αδελφών Τσάκα, τις φήμες για εμπλοκή του αδερφού του Αλβανού πρωθυπουργού Όλσι Ράμα, συνδέει την επίσκεψη του Βλάντιμιρ Πούτιν στο Βελιγράδι, ενώ εκφράζει την ανησυχία του για επανάληψη ανάλογων γεγονότων στο προσεχές ματς της Παρτιζάν κόντρα στη Μπεσίκτας στο Europa League.



Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης