Στη μάχη κατά του Έμπολα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Στη μάχη κατά του Έμπολα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί το πρόσωπο της καμπάνιας της UNICEF κατά του Έμπολα, φιλoδοξώντας με την «λάμψη» του να στείλει το μήνυμα στις χώρες υψηλής επικινδυνότητας

Στη μάχη κατά του Έμπολα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ο Μπεκς απάντησε θετικά στην UNICEF και μέσω video θα στέλνει καθημερνά τις συμβουλές του για την υγεία σε χώρες όπως η Σιέρα Λεόνε, η Λιβερία και η Γουινέα. 

Ο Ίσα Γιόχανσεν, πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Σιέρα Λεόνε, τόνισε:  «Η συμμετοχή του Ντέιβιντ Μπέκαμ σε αυτήν την εκστρατεία έχει τεράστια σημασία για εμάς και είμαστε ευγνώμονες. Στη Σιέρα Λεόνε, το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Όλοι οι άνδρες, οι γυναίκες και τα παιδιά αγαπούν έναν ποδοσφαιριστή ή μία ομάδα από την Premier League, αλλά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο αγαπημένος τους. 

Το μήνυμά του θα μεταδοθεί σε όλη την χώρα και στο σύνολο της Δυτικής Αφρικής, και θα αυξήσει τη σημασία του πώς να καταπολεμήσουν τη νόσο με απλά πράγματα όπως η σωστή καθαριότητα. Η χώρα μας και το σύνολο της Δυτικής Αφρικής αντιμετωπίζει ένα φοβερό δράμα και ο αριθμός των νεκρών είναι πολύ μεγάλος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης