LIVE: Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 1-1, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν 4-1

LIVE: Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 1-1, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν 4-1

Τα γκολ για τους «ροχιμπλάνκος» οι Ντιέγκο Κόστα (3΄), Τουράν (40'), Ραούλ Γκαρσία (71') και Ντιέγκο Κόστα (85') - Ισοφάρισε προσωρινά για τους Μιλανέζους ο Κακά στο 27΄ - Το γκολ για τους Βαυαρούς στο 55΄ ο Σβαϊνστάιγκερ (55΄) και για τους Λονδρέζους ο Ποντόλσκι (57΄)

LIVE: Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 1-1, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν 4-1
Βραδία Champions League απόψε (11/3), καθώς μετά την εβδομάδα που προηγήθηκε και τις φιλικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οι ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης επιστρέφουν στη δράση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύ1ο δυνατούς επαναληπτικούς, από τους οποίους θα προκύψουν οι δύο πρώτες ομάδες που θα βρίσκονται στα προημιτελικά του θεσμού, με την Μπάγερν Μονάχου και την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχουν τον πρώτο λόγο.

Κλείσιμο
Οι κάτοχοι του τίτλου, Βαυαροί, υποδέχονται την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, έχοντας ως… κληρονομία τη νίκη τους 2-0 στο Λονδίνο και μπροστά στους οπαδούς τους, θέλουν να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους στο δρόμο για το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση στο live του sport-fm.gr

Στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο φιλοξενεί την Μίλαν. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε φύγει με το «διπλό» από το Μιλάνο, 1-0 κόντρα στο «συγκρότημα» του Κλάρενς Ζέεντορφ και καλείται να αποδείξει πως έχει το… μέταλλο για την πρόκριση, κόντρα στους Ιταλούς που… παίζουν όλη την χρονιά, μια και στο πρωτάθλημα βρίσκονται 20 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης