Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού» κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας.
Λίγο μετά τη νίκη (1-0) των «πράσινων» και εξερχόμενος από το «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Νίκος Νταμπίζας δέχθηκε φραστική επίθεση από μερίδα οπαδών που μάλιστα, χειροδίκησαν εναντίον του.
Ο Νταμπίζας παρέμεινε ψύχραιμος, κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια.
Μάλιστα, στο συμβάν έφτασε και η αστυνομία, όμως ο παλαίμαχος άσος δεν θέλησε να κάνει μήνυση.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.