Πεδίο μάχης το Ολυμπιακό Στάδιο

Πεδίο μάχης το Ολυμπιακό Στάδιο

Οπαδοί συγκρούστηκαν με άνδρες των ΜΑΤ στον περιβάλλοντα χώρο - Έγινε χρήση χημικών - Νωρίτερα Ιταλοί οπαδοί έκαναν "ντου" στις κερκίδες τραυματίζοντας δύο άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας

Αποχή των σχολικών τροχονόμων από τα καθήκοντά τους
Πεδίο μάχης το Ολυμπιακό Στάδιο
Επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός – Λάτσιο. Αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να φτάσουν αυτούς της Λάτσιο που κάθονται μεν στις θέσεις τους στη θύρα 21 αλλά παράλληλα δίνουν … μάχες με την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ οι Ιταλοί βρίζουν τους Παναθηναϊκούς στα ελληνικά και οι Έλληνες τους Λατσιάλι στα ιταλικά!

Κλείσιμο
Προς τη μεριά των πράσινων οπαδών έπεσαν αρκετές φωτοβολίδες προς τους Ιταλούς, αλλά επενέβη ισχυρή ομάδα των ΜΑΤ που από νωρίς βρισκόταν στον περίβολο του ΟΑΚΑ και με ρίψη χημικών προσπαθεί να διαλύσει τους οπαδούς.

Υπολογίζεται ότι στις κερκίδες στη θύρα 21 βρίσκονται περίπου 300 Ιταλοί οι οποίοι πάντως φοράνε μαύρα, όχι διακριτικά της Λάτσιο.

Είχε προηγηθεί νέα προσπάθεια σύρραξης, πριν το ματς, όταν φίλοι του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν με μηχανάκια να ακολουθήσουν το... κομβόι των Ιταλών οπαδών που κινείτο προς το ΟΑΚΑ συνοδεία της αστυνομίας.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έκαναν συλλήψεις, χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και έτσι κατόρθωσαν να βάλουν τους οπαδούς της Λάτσιο στις κερκίδες.

Πάντως ακόμα κι έτσι αρκετοί από τους οπαδούς της Λάτσιο κατάφεραν να φτάσουν σε μικρές ομάδες στο γήπεδο πολύ νωρίτερα και έκαναν "ντου" τραυματίζοντας δύο ανθρώπους της ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι που περιφρουρούσαν τον περιβάλλοντα χώρο.


Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης