Άρχισε η προετοιμασία στην ΑΕΚ εν όψει του ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Έβαλντ Λίνεν περιμένει να δει το επίπεδο ετοιμότητας του Γιάγκο Φερνάντες.
Άρχισε η προετοιμασία στην ΑΕΚ εν όψει του ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Έβαλντ Λίνεν περιμένει να δει το επίπεδο ετοιμότητας του Γιάγκο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος αμυντικός συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος στη διπλή προπόνηση της Τετάρτης, αλλά οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως και η συμμετοχή του δεν είναι σίγουρη.
Σίγουρα θα λείψουν ο Νίκος Κατσικοκέρης που συνεχίζει θεραπεία στο μετατάρσιο μετά την κάκωση που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και ο Ρότζερ Γκερέιρο που αναχώρησε για τη Βραζιλία για να βρεθεί στο πλευρό της ετοιμόγεννης συζύγου του. Οι Γροντής και Παπαδημητρίου επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων. Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση στις 15:00.
Όσο για τα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν, θα ποντάρει πιθανότατα στους παίκτες που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία τοποθετώντας στη μεσαία γραμμή τους Ρίκκα, Κορδέρο και Λαγό μαζί με τον Κατίδη, ενώ για την κορυφή της επίθεσης σκέφτεται να κάνει την έκπληξη με τον Παπαδημητρίου, που στα προηγούμενα παιχνίδια είχε αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ .
Κλείσιμο
Από τη συμμετοχή ή όχι του Γιάγκο θα εξαρτηθούν πολλές θέσεις, αφού αν είναι ετοιμοπόλεμος μπορεί να προστεθεί στο κέντρο με τον Κορδέρο να έχει πιο δημιουργικό ρόλο ή να παίξει σαν στόπερ και να μείνει στον πάγκο ο Μπουγαΐδης. Για τη θέση του δεξιού μπακ μάχονται Αρκούδας και Βλάχος.
Οικονομικός έλεγχος
Ίσως και την Παρασκευή να αρχίσει ο έλεγχος ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία που έχει αποστείλει η διοίκηση στους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Αυτό λέγεται πως θα είναι και το τελευταίο στάδιο πριν την οριστική απόφαση του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις για το αν θα μπουν στην ΠΑΕ ή όχι. Από πλευράς ΑΕΚ διαρρέεται αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και ίσως μέσα στο μήνα θα εισρεύσουν στα ταμεία τα πρώτα κεφάλαια, που είναι αναγκαία για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.