Το μέλλον του Μιραλάς στο Λιμάνι

Το μέλλον του Μιραλάς στο Λιμάνι

Ο Ολυμπιακός τον έχει «δέσει» με ένα πολύ καλό συμβόλαιο και ρήτρα ύψους οχτώ εκατομμυρίων

Το μέλλον του Μιραλάς στο Λιμάνι
Η πολύ καλή απόδοση του Κέβιν Μιραλάς με τα ερυθρόλευκα χρώματα έχει τραβήξει το βλέμμα πολλών ομάδων. Ο Ολυμπιακός τον έχει «δέσει» με ένα πολύ καλό συμβόλαιο και ρήτρα ύψους οχτώ εκατομμυρίων. Η ρήτρα θεωρείται ασφαλείας ενώ κύκλοι μάνατζερ προβλέπουν ότι θα γίνει ισόποση πρόταση από ομάδα της Αγγλίας και πιθανότατα από σύλλογο του Λονδίνου. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Φούλαμ, αλλά ο μάνατζερ του Μιραλάς έχει ανοίξει παρτίδες με την Τσέλσι αφού έχει παίκτες τους Λουκάκου, Κουρτουά, Ντε Μπράουνε.

Ο Μιραλάς στο γαλλικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε 129 παιχνίδια και σημείωσε 13 γκολ. Στην Ελλάδα σε 49 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας έχει πετύχει 32.

Κλείσιμο
«Ο Μέσι της Ακρόπολης», έγραφε η «walfoot» για τον Μιραλάς. «Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Κέβιν», πρόσθετε το «footmercato».

Ο Βέλγος έχει φτάσει τα 18 γκολ φέτος, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, πέρυσι ήταν τα 14, και σε αυτά προσθέστε άλλες 5 ασίστ. Δηλαδή έχει άμεση συμμετοχή σε 23 γκολ φέτος. Συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 32 γκολ σε 66 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις! Δηλαδή ένα γκολ ανά δύο ματς. «Top Gun», «Ο καλύτερος για μας», «Κόκκινος διάβολος». Με μια λέξη «Φαινόμενο».

 

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης