Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Χολμς, ατομικό ο Ναν
Κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Γιουρτσέβεν, εκτός ο Χολμς λόγω στομαχικών διαταραχών
Μία επιστροφή και μία απουσία είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού (28/01), ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (30/01, 21:45).
Πιο συγκεκριμένα, κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε σήμερα ο Ομέρ Γιουρτσέβεν, αφού ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ένα νέο πρόβλημα ήρθε να μπει στη λίστα του Έργκιν Άταμαν.
Εκτός έμεινε ο Ρισόν Χολμς καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές, ενώ ο Κέντρικ Ναν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Θυμίζουμε, οι «πράσινοι» αναχωρούν για τη γαλλική πόλη αύριο (29/01) για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.