Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδε τον θρίαμβο του Τζόκοβιτς ο πρωθυπουργός - Βίντεο, φωτογραφίες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κερδίζει στην Αθήνα τον 101ο τίτλο του 

Τον θρίαμβο του Νόβακ Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Αθήνας παρακολούθησε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας που είναι φαν του τένις πήρε θέση δίπλα στο κορτ στο Telekom Center Athens και είδε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επικρατεί 2-1 του Λορέντζο Μουζέτι. 

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την Παρασκευή και τον ημιτελικό του Νόλε με τον Χάφμναν. 



Η Ελλάδα μετά από 31 χρόνια φιλοξενεί τουρνουά της ATP και οι Έλληνες είναι τυχεροί αφού στον τελικό έφτασε ο αθλητής με τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Τον τελικό παρακολούθησε  και ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Στο Telekom Center Athens ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.  Επίσης στις εξέδρες ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Τόμας Γουόκαπ με την Εστρέλα Νούρι αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr