«Καυτός» Δουβίκας με γκολ και ασίστ στο 3-0 της Κόμο επί της Σασουόλο για το Κύπελλο Ιταλίας - Δείτε τα γκολ
Εντυπωσιακός ο Τάσος Δουβίκας στο Κύπελλο Ιταλίας, με γκολ και ασίστ στο πρώτο ημίωρο του αγώνα της Κόμο απέναντι στη Σασουόλο
Πήρε φόρα ο Τάσος Δουβίκας και «εκτέλεσε» τη Σασουόλο με γκολ και ασίστ για την Κόμο στο πρώτο ημίωρο του αγώνα για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ιταλίας, στην αναμέτρηση που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 3-0.
Αρχικά ο Έλληνας επιθετικός που αγωνίστηκε για 45' (αντικαταστάθηκε από τον Άλβαρο Μοράτα) σέρβιρε με κοφτή πάσα το 1-0 στον Ροντρίγκες μόλις στο 2', ενώ στο 25΄βρήκε δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 έκανε ο Ροντρίγκες στο 41'. Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Σασουόλο και έκλεισε ραντεβού με τη Φιορεντίνα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.