Τις τελευταίες ημέρες χαλάρωσης πριν την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ απολαμβάνει ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα.
Ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές, με τον ίδιο να επιλέγει για μία ακόμη φορά τον ελληνικό ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.
Σύμφωνα με το «Kerkyrasimera», ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο στη βόρεια πλευρά του νησιού, τραβώντας φυσικά τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς