Το σίριαλ Ζαφείρη απασχολεί εξίσου έντονα και τους Τσέχους καθώς νιώθουν την ασφυκτική πίεση από την πλευρά του ΠΑΟΚ που στην τελευταία του προσέγγιση έφτασε να προσφέρει 10.5 εκατ. ευρώ και 1.5 εκατ. ευρώ ως μπόνους για να κάνει δικό του τον Έλληνα μέσο.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τσεχίας η διοίκηση της Σλάβια Πράγας απάντησε αρνητικά και στη νέα προσφορά της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Η Σλάβια που στις αρχές του καλοκαιριού είχε προχωρήσει σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Ζαφείρη, εκείνη την εποχή είχε διαμηνύσει ότι τα 12 εκατομμύρια είναι η τιμή εκκίνησης για να συζητήσει ενδεχόμενη πώληση του και πλέον περιμένουμε την επόμενη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο παίκτης θέλει να φορέσει τα ασπρόμαυρα και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και μένει να φανεί εάν αυτή του η θέληση και η πίεση που θα ασκήσει στη Σλάβια θα αποφέρει «καρπούς».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας