Ρουί Βιτόρια: «Το 0-0 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την πρόκριση»

Ρουί Βιτόρια: «Το 0-0 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την πρόκριση»

Ο Ρουί Βιτόρια μίλησε για τη «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σαχτάρ

Ρουί Βιτόρια: «Το 0-0 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την πρόκριση»
Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα όπου οι «πράσινοι» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες. Παρά την καλή τους εμφάνιση, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, με την πρόκριση στα playoffs του Europa League να παραμένει ανοιχτή και να κρίνεται εξ ολοκλήρου στη ρεβάνς.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρουί Βιτόρια, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, τονίζοντας την ανάγκη για μεγαλύτερη ευστοχία.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, μια ομάδα καλά δουλεμένη για αρκετό καιρό, με παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι του άλλου», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν: «Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να εξουδετερώσουμε τον αντίπαλο. Είναι λογικό ο αντίπαλος να έχει ευκαιρίες, αλλά οι πιο σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν στα αντίπαλα καρέ, και δυστυχώς δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Αυτό μας αφήνει μια μικρή πίκρα. Τέτοιες ευκαιρίες απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε και να πετυχαίνουμε 1-2 τέρματα. Το 0-0 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα κυνηγήσουμε την πρόκριση μέχρι τέλους και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα».

Σχετικά με το ντεμπούτο του Ζαρουρί, ο Ρουί Βιτόρια τόνισε: «Πράγματι έχει πολύ λίγο χρόνο μαζί μας, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να υπάρχει και η τύχη του πρωτάρη που λέμε. Έχει πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά και ήταν μέσα στις φάσεις, έκανε δύο τελειώματα, θα μπορούσε να είναι πιο τυχερός, αλλά είδαμε κάποια δείγματα του ταλέντου του».

Τέλος, μίλησε για το παιχνίδι που αναμένεται να γίνει στη ρεβάνς: «Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με το σημερινό. Η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι της ανεξαρτήτως γηπέδου. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια ομάδα που δεν φοβάται να παίρνει ρίσκα, να πιέζει ψηλά όταν θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο μέτρο του δυνατού. Θα προσπαθήσουμε να κλέψουμε κάποιες μπάλες και να κάνουμε αντεπιθέσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Ιράν: «Έδωσα πληροφορίες στη Μοσάντ για Φορντό και Νατάνζ», ομολόγησε ο επιστήμονας που εκτελέστηκε

Eχω ελεγχθεί 11 φορές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και είμαι σωστός, ισχυρίζεται ο Χρήστος Μαγειρίας - Προκαταρκτική από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την Πόπη Σεμερτζίδου

Οι μωβ μέδουσες επεκτείνονται προς Κυκλάδες και Κορινθιακό - Χάρτης δείχνει live σε ποιες παραλίες βρίσκονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης