Πρόκειται για την κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ), την ιστιοπλοϊκή (ΕΙΟ), την ΣΚΟΕ (σκοποβολή), την ομοσπονδία πάλης αλλά και την ομοσπονδία κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ).
Η ενημέρωση της ΕΟΕ
Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση στις 16 Ιουλίου, να επιχορηγήσει με 340.596 ευρώ πέντε Αθλητικές Ομοσπονδίες, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας Δημοσθένη Γυρούση.
Τα σχετικά αιτήματα υποβλήθηκαν από τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες και μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και το αίτημα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για 200.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν έξοδα του ταξιδιού και της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Σιγκαπούρης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αναλυτικά οι επιχορηγήσεις προς τις Αθλητικές Ομοσπονδίες είναι οι εξής:
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας