Ο διεθνής σέντερ ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Εφές ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στη Μονακό και ο Βασίλης Σπανούλης τον είχε ή στον πάγκο ή εκτός αποστολών!
Ενώ μάλιστα ήταν καθοριστικός στο Game 5 με τη Μπαρτσελόνα που έκρινε την πρόκριση της Μονακό στο Άμπου Ντάμπι εκεί δεν είχε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.
Θυμίζουμε εκτός είναι ακόμα ο Τόμας Γουόκαπ, ο Νικ Καλάθης, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος ξαφνικά πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.