Ο διεθνής σέντερ ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Εφές ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στη Μονακό και ο Βασίλης Σπανούλης τον είχε ή στον πάγκο ή εκτός αποστολών!
Ενώ μάλιστα ήταν καθοριστικός στο Game 5 με τη Μπαρτσελόνα που έκρινε την πρόκριση της Μονακό στο Άμπου Ντάμπι εκεί δεν είχε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.
Θυμίζουμε εκτός είναι ακόμα ο Τόμας Γουόκαπ, ο Νικ Καλάθης, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος ξαφνικά πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.