ΑΕΚ: Πετυχημένη επέμβαση στον Καλοσκάμη που θα επιστρέψει μετά από τρεις μήνες
Ο άτυχος επιθετικός υπέστη κάταγμα κλείδας το περασμένο Σάββατο στην Ολλανδία
Ο Δημήτης Καλοσκάμης είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής προετοιμασίας της ΑΕΚ καθώς στην προπόνηση που ακολούθησε του φιλικού αγώνα με την Μπέερσχοτ υπέστη κάταγμα κλείδας και επέστρεψε από την Ολλανδία.
Ο νεαρός άσος πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για επιστροφή στις προπονήσεις στις αρχές Οκτωβρίου.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους