Ο Γιόκερες χώρισε με την Πορτογαλίδα σύντροφό του για να πιέσει την Σπόρτινγκ να του δώσει μεταγραφή

Ο Γιόκερες χώρισε με την Πορτογαλίδα σύντροφό του για να πιέσει την Σπόρτινγκ να του δώσει μεταγραφή

Ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται στα... μαχαίρια με την ομάδα της Λισαβόνας που ζητά 100 εκατομμύρια για να τον δώσει και κάνει τα πάντα για να κόψει κάθε δεσμό

Ο Γιόκερες χώρισε με την Πορτογαλίδα σύντροφό του για να πιέσει την Σπόρτινγκ να του δώσει μεταγραφή
Πριν το... διαζύγιο του Βίκτορ Γιόκερες με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (το οποίο αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι μόνο βελούδινο δεν θα είναι) εκδόθηκε το διαζύγιο του Σουηδού επιθετικού με τη σύντροφο του Ινές Αγκιάρ.

Η 26χρονη ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον Σουηδό επιθετικό από τον περασμένο Νοέμβριο με τον Γιόκερες να την έχει μαζί του στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.



Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση τους ήταν στον τελικό του Champions League στο Μόναχο, ωστόσο όπως αποκάλυψε τηλεοπτικός σταθμός της Πορτογαλίας το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί κι αυτό έχει να κάνει με την επικείμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή (με την οποία δεν ήταν σύμφωνη η ηθοποιός καθώς ήθελε να παραμείνουν στη Λισαβόνα).



«Ο Βίκτορ δεν θέλει να έχει τίποτα που να τον συνδέει με την Πορτογαλία, κυρίως γιατί έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσει στη Σπόρτινγκ την επόμενη σεζόν», δήλωσε πηγή στην TV Guia, προσθέτοντας ότι, παρόλο που είναι «λυπημένη», η ηθοποιός διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον παίκτη.

Κλείσιμο
«Πριν φύγει για διακοπές, μίλησε με την Ινές, της εξήγησε τι αισθανόταν και εκείνη ήταν ήδη σε κάποιο βαθμό προετοιμασμένη, αν και της κόστισε πολύ, γιατί την αγαπούσε πολύ. Ήταν ένας τρόπος να προστατευτούν, καθώς γνώριζαν ότι κάποια μέρα η χωρισμός θα συνέβαινε.»

Την ίδια ώρα πάντως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αρνείται πεισματικά να παραχωρήσει τον Γιόκερες τονίζοντας σε κάθε προσέγγιση που της γίνεται (κυρίως από την Άρσεναλ) ότι «ο παίκτης θα φύγει μόνο αν δοθούν 100 εκατομμύρια όσο δηλαδή είναι η ρήτρα του».

Αυτή η στάση έχει προκαλέσει την οργή του ποδοσφαιριστή που έχει διαμηνύσει ότι δεν επιστρέφει στη Λισαβόνα και το σίριαλ μόλις έχει ξεκινήσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά καίει πευκοδάσος στη Βουρβουρού Χαλκιδικής - Μήνυμα του 112 στους κατοίκους να απομακρυνθούν, δείτε βίντεο

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: «Ήταν χειριστικός και τεμπέλης, της έπαιρνε τα χρήματα σαν νταβατζής» - Ξέσπασε ο πατέρας της για τον δράστη

Βέφα Αλεξιάδου: Σε παζάρι στον Ελαιώνα βρέθηκαν να πωλούνται προσωπικά αντικείμενά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης