Euroleague: Ο «μικρός τελικός» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Άμπου Ντάμπι ήταν ο τελευταίος στη διοργάνωση
Καταργήθηκε και επίσημα ο «μικρός τελικός» στη Euroleague
Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της η Euroleague, από τη σεζόν του 2025-26, στο Final Four δεν θα υπάρχει το παιχνίδι του μικρού τελικού για την τρίτη θέση!
Με αυτόν τον τρόπο, η χρονιά για τις ομάδες οι οποίες στα ημιτελικά δεν θα παίρνουν την πρόκριση στον τελικό, θα φτάνει στο τέλος της (ως προς τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις), βάζοντας έτσι τέλος σε έναν αγώνα ο οποίος κατά πολλούς έμοιαζε περισσότερο με αγγαρεία παρά με κρίσιμο παιχνίδι το οποίο «ταίριαζε» στον χαρακτήρα του πιο κρίσιμου τριημέρου της σεζόν.
Κάπως έτσι, η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ο μικρός τελικός, ήταν αυτή στο Άμπου Ντάμπι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 97-93, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην τρίτη θέση την προσπάθειά τους στην Ευρώπη.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.