Σαββίδης για deal Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με Μυστακίδη: Εν αγνοία μου η ανακοίνωση - Ξεκίνησα το όραμα της Νέας Τούμπας, θα το ολοκληρώσω, ευπρόσδεκτος όποιος θέλει
Σαββίδης για deal Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με Μυστακίδη: Εν αγνοία μου η ανακοίνωση - Ξεκίνησα το όραμα της Νέας Τούμπας, θα το ολοκληρώσω, ευπρόσδεκτος όποιος θέλει
«Με εξέπληξε η ανακοίνωση» λέει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση - Απέφυγε να κατονομάσει τον δισεκατομμυριούχο
Με προσεκτικές διατυπώσεις, στις οποίες αποφεύγει την οποιαδήποτε αναφορά στον κ. Μυστακίδη, ο ηγέτης του ΠΑΟΚ αφού υπενθυμίζει ότι εδώ και 13 χρόνια έχει αλλάξει την ιστορία του Δικεφάλου, αφήνει να φανεί ξεκάθαρα η δυσαρέσκεια του για τη στάση του Ερασιτέχνη και δείχνει επίσης ξεκάθαρα ότι δεν έχει πρόθεση να αποχωρίσει από την ομάδα.
Το ύφος της ανακοίνωσης, με εξαίρεση το κομμάτι που αφορά τον ΑΣ, δεν είναι διχαστικό (γιατί ο μεγάλος φόβος που υπήρχε από χθες στη Θεσσαλονίκη ήταν το να προκύψει ασπρόμαυρος εμφύλιος), ενώ ταυτόχρονα διώχνει και τις σκιές που υπήρχαν για πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ σε άλλο γήπεδο.
«Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου», αναφέρει στο φινάλε της ανακοίνωσης του, ενώ φροντίζει να υπενθυμίσει ότι η ιστορία της κατασκευής του νέου γηπέδου ήταν ένα δικό του όραμα: «Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω.», αφήνοντας ανοικτή την πόρτα της συνεργασίας: «...αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.»
Αναλυτικά τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr σχετικά με τη Νέα Τούμπα:
«Στα τελευταία 13 χρόνια, που έχω την τιμή να ηγούμαι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχωρώ με γνώμονα την τήρηση των υποσχέσεών μου. Ανεξάρτητα από εμπόδια, δυσκολίες και αστοχίες και με μόνη προϋπόθεση την ενότητα της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταφέραμε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευτήκαμε και θα ζήσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα όνειρά μας.
Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας.
Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.
Ο δρόμος που έχουμε πάρει δεν έχει επιστροφή, κι αυτή η πορεία δεν μπορεί να σταματήσει. Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.
Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου. Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω. Σ΄αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.
Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.