Απάντησε στην ομοσπονδία μπάσκετ ο Μπαλτάκος: Θα ενημερωθεί όταν πρέπει, δεν ανοίγουμε διάλογο
Η ΕΟΚ κάλεσε όποιον έχει στοιχεία για το ελληνικό μπάσκετ να τα καταθέσει στον εισαγγελέα και ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σήκωσε το... γάντι και απάντησε
Η ΕΟΚ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της: «Σχετικά με δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν στον τύπο με αναφορές για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο μπάσκετ, καλούμε όποιον έχει στοιχεία να τα προσκομίσει εντός 2 ημερών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, παραπέμποντας μετά την προθεσμία αυτή την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα» και ο Τάκης Μπαλτάκος απάντησε με γραπτή δήλωση.
Η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου
«Από τον Μεσαίωνα και μετά όποιος υποψιάζεται ότι υπάρχουν στοιχεία για εγκληματικές πράξεις συγκεντρώνει τα στοιχεία αυτά και τα παραδίδει στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Όχι σε σωματεία, όπως η ΕΟΚ.
Η ΕΟΚ θα ενημερωθεί, εάν πρέπει, όταν πρέπει, όπως πρέπει και από αυτούς που πρέπει.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας