Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπράουν στον δεύτερο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό
Ο Εργκίν Αταμάν άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Λορέντζο Μπράουν από το Game 2 με τον Ολυμπιακό
Όπως στο Game 1 του ΟΑΚΑ, έτσι και στο Game 2 των τελικών στο ΣΕΦ, ο Τούρκος προπονητής άφησε εκτός αγώνα τον Λορέντζο Μπράουν.
Ο Αμερικανός είναι και πάλι αυτός που «κόπηκε» από την εξάδα των ξένων, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο φαληρικό παλέ με την ίδια 12άδα.
Συγκεκριμένα η εξάδα των ξένων αποτελείται από τους Τσέντι Όσμαν, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Γουένιεν Γκέιμπριελ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ομέρ Γιούρτσεβεν.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία