Ο Μάρκο Γκούντουριτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη της Φενέρ στον τελικό με τη Μονακό στο final 4 της Euroleague (που ήρθε με σκορ 81-70 και έφερε το τρόπαιο για τους Τούρκους) στο Αμπου Ντάμπι ήταν φανερά χαρούμενος αλλά δεν έκρυψε και την κούραση που είχε από την προσπάθειά του. Σέρβος γαρ όμως είπε και την ατάκα του στα ελληνικά. Ποια ήταν αυτή; «Χριστός Ανέστη».
Στις δηλώσεις του κατά τα άλλα είπε: «Είμαι πολύ κουρασμένος, πολύ κουρασμένος. Χριστός Ανέστη. Ευχαριστώ τον Θεό. Μας βοηθάει και μας οδήγησε μέχρι εδω. Ήμασταν ομάδα όλη τη σεζόν, όπως και σήμερα. Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένος. Θα έχουμε δύο μέρες ρεπό ανεξάρτητα με το πόσες θέλω εγώ και μετά αρχίζουν τα play offs του πρωταθλήματος. Όλοι τα έδωσαν όλα».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.