Το Eurobasket επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 34 χρόνια. Την τελευταία φορά είχαμε δει αγώνες Eurobasket στη χώρα μας το μακρινό 1995. Το 2029 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τον όμιλο της Εθνικής στο ΟΑΚΑ.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δημοσίευσε βίντεο το οποίο ονόμασε: «Το Eurobasket επιστρέφει στην Ελλάδα».
Ο Νίκος Γκάλης ανέφερε στο βίντεο: «Όλο το έθνος είναι περήφανο όταν η Ελλάδα φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις, θα είναι ξεχωριστό για τους αθλητές και τους φιλάθλους», στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δημήτρης Διαμαντίδης, «σήμερα η Εθνική ομάδα έχει αυτό που αξίζει» είπε, για να συμπληρώσει ο Βασιλής Σπανούλης, «το να παίζεις για την Ελλάδα, στην Ελλάδα είναι ότι καλύτερο για εμάς, είναι αυτό που θα ευχόντουσαν οι παίκτες που θα παίξουν το 2029».
Η τελική ατάκα ήταν του μεγάλου σταρ, Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, για τη χώρα μου, για την ομάδα μου, δεν είχα γεννηθεί το 87', το 95' και το 98' ήμουν παιδί, το 2029 θα είναι στιγμή μας, θα τα πούμε εκεί».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.