Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, στη σεζόν που γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (13/04) για την 3η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 55’, χαρίζοντας στους «ερυθρόλευκους» τον τίτλο, ενώ η απονομή του τροπαίου θα γίνει μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Super League.
Η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να απονεμηθεί το Τρόπαιο του Πρωταθλητή Stoiximan Super League 2025 στον Ολυμπιακό, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για τα Playoffs (ήτοι την 5η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs)”.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.