Σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει την καλύτερή του στιγμή ως ποδοσφαιριστής.
Ο Νικολαΐδης δεν επέλεξε κάποιο γκολ ή κάποια ομαδική επιτυχία, αλλά διάλεξε τη στιγμή που σκόραρε με το χέρι στον τελικό του Κυπέλλου της ΑΕΚ το 2000 απέναντι στον Ιωνικό και το παραδέχθηκε αμέσως.
«Η πιο καλή στιγμή στην καριέρα μου δεν έχει να κάνει με γκολ. Αν θα έπρεπε να διαλέξω μια στιγμή θα ήταν ο τελικός με τον Ιωνικό που έβαλα γκολ με το χέρι και το παραδέχθηκα. Αυτή θα ήταν και όχι ένα τρομερό ματς ή ένα πολύ καλό γκολ. Αυτή τη στιγμή διαλέγω ως την πιο ωραία που είχα στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Νικολαΐδης για τη στιγμή που του χάρισε και το βραβείο του Fair Play.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).