La Liga: Η Οσασούνα «απειλεί» με ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μαρτίνεθ της Μπαρτσελόνα

La Liga: Η Οσασούνα «απειλεί» με ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μαρτίνεθ της Μπαρτσελόνα

Η Οσασούνα ηττήθηκε 3-0 από την Μπαρτσελόνα με την οποία όμως έπαιξε ο  Ινίγκο Μαρτίνεθ  που είχε δηλωθεί τραυματίας στην εθνική ομάδα της Ισπανίας - Τι αναφέρει ο κανονισμός της FIFA

La Liga: Η Οσασούνα «απειλεί» με ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μαρτίνεθ της Μπαρτσελόνα
Η Οσασούνα εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ινίγκο Μαρτίνεθ στο χθεσινό (27/3) εξ αναβολής παιχνίδι της La Liga με την Μπαρτσελόνα, που έληξε με νίκη (3-0) των «μπλαουγκράνα».

Οπως αναφέρει ο ραδιοσταθμός "Cadena COPE", ο σύλλογος της Παμπλόνα υποστηρίζει ότι ο διεθνής αμυντικός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής επειδή απουσίασε λόγω τραυματισμού από τα πρόσφατα παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας με την Ολλανδία, για τα προημιτελικά του Nations League.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, ποδοσφαιριστής που απουσιάζει λόγω τραυματισμού από αγώνα της εθνικής ομάδας, δεν μπορεί να παίξει με το σύλλογό του αν δεν συμπληρωθούν πέντε ημέρες από το τελευταίο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όρος που δεν ικανοποιείται στην περίπτωση του Μαρτίνεθ, αφού μεσολάβησαν τέσσερις ημέρες από τη ρεβάνς της «ρόχα» με τους «οράνιε» (23/3) έως το χθεσινό ματς.

Στην πλευρά των Καταλανών, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την τύχη ενδεχόμενης ένστασης (εφόσον αυτή κατατεθεί, κάτι που ως τώρα δεν έχει γίνει). Ο κανονισμός εξαιρεί από το παραπάνω εδάφιο τους ποδοσφαιριστές που αποδεσμεύονται από την εθνική ομάδα και αυτό θεωρούν στην Μπαρτσελόνα ότι είναι το «κλειδί», αφού η ομοσπονδία ανακοίνωσε τη Δευτέρα 17/3 ότι ο Μαρτίνεθ δεν θα ενισχύσει την εθνική Ισπανίας στα ματς με την Ολλανδία, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ντέρμπι της 16ης Μαρτίου με την Ατλέτικο. Η RFEF μάλιστα αρκέστηκε στο ιατρικό πόρισμα που απέστειλαν οι «μπλαουγκράνα» και δεν ζήτησε να μεταβεί στη Μαδρίτη ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της εθνικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Αυξήσεις έως 20% στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε τρεις φάσεις - Δείτε παραδείγματα

Στοπ στις εργασίες για την τεράστια κατασκευή μπροστά στο Καλλιμάρμαρο - Παραβιάστηκε ο νόμος, λέει το υπ. Πολιτισμού

Πραγματογνωμοσύνη για τη μεταφορά παράνομου εύφλεκτου υλικού στα Τέμπη: Δεν υπάρχουν πειστικά στοιχεία, είναι απίθανο, μόνο θεωρητικά δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς - Την ζήτησε η οικογένεια Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης